Over Typisch Thailand

Soms ontroerend lief. Of schrikbarend hard. Vaak eigenzinnig en bizar. Maar altijd anders dan je denkt. Dat is typisch Thailand.

Thailand: Land van de Glimlach. Van boeddha’s en bordelen. Waar achter een westerse façade een oude oosterse samenleving schuilt. Met onbekende wetten en gewoonten.

Typisch Thailand geeft via lekker leesbare artikelen inzicht in wat Thai beweegt. Ze vormen een gids voor omgang met de staf van hotel, restaurant en bar. Met eigen personeel. Buren. Mensen op straat. Onmisbaar voor beginnende toeristen, expats, ondernemers en pensionado’s. Een feest van herkenning voor ervaren Thailandgangers.

Typisch Thailand publiceert journalistieke verhalen van Jos Campman, die sinds 2013 in Bangkok woont en zich daar vrolijk blijft verbazen.

De auteur levert artikelen gratis aan. Voor sitebeheer vragen we per artikel een kleine bijdrage vanaf 10 cent. Betalen gaat simpel en veilig via eigen bank (iDeal) of creditcard. Stort eenmalig 5 euro. Lees daarna onbeperkt tot de portemonnee leeg is.

Typisch Thailand is onderdeel van Reporters Online, het online-samenwerkingsproject van zelfstandige journalisten. Dank voor je steun!